海帶芽玉米筍豬肉水餃

海帶芽玉米筍豬肉水餃

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
30 個

Malzemeler

  • 玉米筍 切塊(約2公分)
    120 克
  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 4 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 豬絞肉
    350 克
  • 香油
    20 克
  • 海帶芽 加水泡發後擠乾,切丁(約1公分)
    2 大匙
  • 切蔥花
    30 克
  • 水餃皮
    30 張

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 個

Protein 2.9 g
Kalori 241.7 kJ / 57.8 kcal
Yağ 2.5 g
Lif 0.4 g
Karbonhidrat 5.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...