Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Ziegengouda, in Stücken
- 400 g Wirsing, in Stücken, Strunk entfernt
- 1 TL Kümmel, ganz
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (4 mm)
- 150 g Cabanossi, in Scheiben (5 mm)
- Öl zum Einfetten
- 450 g Geflügelfond
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2810 kJ / 671 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1h 35min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 Std. 20 Min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 Std. 20 Min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 Min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40 Min
Grünkohl-Lasagne
1 Std. 10 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h