Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken
- 2 Schalotten (50 g), halbiert
- 40 g Olivenöl
- 100 g Speckwürfel, durchwachsen
- 300 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 4 Eier (Kl. M)
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2380 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50min
Wirsing-Pasta
35min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Rotkohl-Risotto
50min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Grünkohlrisotto
40 min
Wirsing-Pasta
1 godz.
Grünkohl-Risotto
50min
Mangoldrisotto
50min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.