Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 3 uova (60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale (1 cucchiaino)
- 220 g di farina + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 20 g di acqua (isteğe bağlı)
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di acqua
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di pangrattato
Terminare la preparazione
- 1000 g di acqua
- 60 g di burro
- 2 cucchiai di semi di papavero e/o sesamo, girasole
- 2 cucchiai di fiori edibili, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 3473 kJ / 830 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Karbonhidrat
- 99.4 g
- Yağ
- 35.8 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 godz. 50 min
Tiramisù Vegan
3 Std. 20 Min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Biscotti con i semi (vegan)
2h 40 min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Tortine dell'amore
1 Std. 40 Min
Cioccolata chai
25 Min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 Min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min