Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 3 uova (60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale (1 cucchiaino)
- 220 g di farina + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 20 g di acqua (isteğe bağlı)
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di acqua
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di pangrattato
Terminare la preparazione
- 1000 g di acqua
- 60 g di burro
- 2 cucchiai di semi di papavero e/o sesamo, girasole
- 2 cucchiai di fiori edibili, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 3473 kJ / 830 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Karbonhidrat
- 99.4 g
- Yağ
- 35.8 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biscotti allo zenzero
45 Min
Biscotti zenzero e miele
4h 30min
Falafel di fave e ceci
40 Min
Fanzelto di patate
35 Min
Scones zucchine e albicocche
30 Min
Fatayer agli spinaci
2h 20min
Gelatina di mele
2 godz. 40 min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50 min
Chutney di zucca
1 Std. 10 Min
Salatini vegetariani
50 min
Brownies alla barbabietola
1 Std.
Rotolini di crêpes di grano saraceno al salmone
45 Min