Cihazlar ve Aksesuarlar
Pâté in korst
Hazırlık 45 dk
Toplam 10sa
12 porties
Malzemeler
Korstdeeg
-
bloem en meer om te bestuiven400 g
-
boter in stukken200 g
-
water en meer om te weken100 g
-
zout1 tl
Pâté
-
verse peterselie enkel de bladeren6 - 8 takjes
-
groene peperkorrels, op azijn3 tl
-
wit brood (50 g)2 sneetjes
-
verse champignons100 g
-
varkensvlees mager, in stukken (2 cm)900 g
-
kippenlever schoongemaakt, in stukken150 g
-
zout3 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eieren3
-
melk50 g
-
zoete wijn (zoete sherry of Madeira)20 g
-
eendenlever, rauw50 g
Afwerking
-
bloem om te bestuiven
-
spek ongerookt3 sneetjes
-
ei geklopt1
-
water om te weken
-
gelatineblaadjes3
-
water350 g
-
zoete wijn (zoete sherry of Madeira)50 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
22.6 g
Kalori
1706 kJ /
408 kcal
Yağ
24.2 g
Lif
1.4 g
Karbonhidrat
25 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Feesttafel
9 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 dk
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Değerlendirme yok
Citroenkoekjes
Değerlendirme yok
Vanilleroomijs
12sa
Chocoladeroomijs
12sa
Indiase mosterd
Değerlendirme yok
Tomaat en Chili jam
1sa 15 dk
Volkorenbrood
Değerlendirme yok
Focaccia met uien
1sa 30 dk
Vanille-ijs
12sa
Melkbrood
2sa 20 dk
Chocoladecustard
1sa 20 dk