Cihazlar ve Aksesuarlar
皇宮菜蒸蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
水700 克
-
乾香菇5 克
-
油5 克
-
皇宮菜 切塊(約1公分)80 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
蛋4 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.5 g
Kalori
395.8 kJ /
94.7 kcal
Yağ
6.1 g
Lif
0.9 g
Karbonhidrat
3.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蔬食新煮張
11 Tarif
Tayvan
Tayvan