Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
豆酥
- 200 克 熟黃豆
- 20 克 油
豆酥綠竹筍
- 300 克 熟竹筍 ,切滾刀塊(約2公分)
- 15 克 油
- 20 克 蒜頭
- 10 克 豆瓣醬
- 1 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 糖
- 40 克 紅甜椒 ,切條(約1公分)
- 40 克 黃甜椒 ,切條(約1公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 876.4 kJ / 209.6 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 6 g