Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 190 g brauner Zucker
- 20 g Wasser
- 700 g Birnen, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 100 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Kurkuma
- 80 g Rosinen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 Min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 Min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1h 30min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1h
Zwetschgen-Chutney
50 Min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 Min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 Min
Quitten-Meerrettich
30 Min
Quittenchutney
55min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1h 15min
Scharfe Pflaumensauce
50 Min
Rhabarber-Chutney
1h 30min