Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Knoblauchsauce
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 3 Stängel krause Petersilie, abgezupft
- 5 Stängel Kerbel, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Naturjoghurt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
Bierteig und Fertigstellung
- 2 Eier, getrennt
- 150 g Mehl
- ½ TL Salz
- 150 g Bier
- 1 TL Öl und etwas mehr zum Braten
-
500
g Seelachsfilets, in mundgerechten Stücken
veya 500 g Kabeljau, in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2528 kJ / 604 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Mettröllchen mit Chilisauce
1h 15min
Marinade für Spare Ribs
10 min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 Min
Frikandel
1 Std.
Cocktaildressing
5min
Panierter Fisch mit Remoulade
40 Min
Backfisch
40 Min
Joppiesauce
45 Min
Erdäpfelkroketten
3h 50min