Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia spellata e a pezzi
- 200 g di radicchio trevisano a listarelle
- 250 g di brodo vegetale
- 500 g di pasta tipo farfalle
- 100 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 30 - 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2246.7 kJ / 537 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Mezze maniche affumicate
25min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Risotto brie e asparagi
30 min
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40 min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min
Tagliolini zucchine e culatello
30 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min