Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto rosso
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio, senza anima (isteğe bağlı)
- 70 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 320 g di pasta secca tipo penne rigate senza glutine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 62.7 g
- Yağ
- 24.4 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Rigatoni affumicati
25 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 Min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Pesto rosso
15 Min