Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto rosso
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio, senza anima (isteğe bağlı)
- 70 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 320 g di pasta secca tipo penne rigate senza glutine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 62.7 g
- Yağ
- 24.4 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto rosso
15min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 min
Trofie alla rucola, crescione e noci
25min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Caserecce allo sgombro e limone
30 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Fusilli tricolore
30 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min