Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte de haricots azuki
- 200 g de haricots azuki secs, préalablement trempés dans l'eau pendant 4 heures
- 650 g d'eau
- 100 g de sucre roux
La pâte à mochi et le façonnage
- 890 g d'eau
- huile, pour huiler
- 150 g de farine de riz gluant
- 2 c. à soupe de fécule de pomme de terre
- 50 g de noix de coco râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1105.4 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min
Amok (Papillote de poisson)
1 godz. 30 min
Mochis à la fraise
45min
Ravioli au porc et chou chinois
6h
Demi-lunes épinard-poulet
35min
Mochis mangue-Passion
2 godz. 30 min
Naans au chou-fleur épicé, dip à la feta et tahini au thé matcha
1 Std. 20 Min
Raviolis vietnamiens vapeur au porc
50min
Mochis à la pâte anko
14u. 40min
Bahn bao vapeur à la viande
2 godz. 55 min
Ravioli vapeur à la crevette
45min
Raviolis pékinois
1u.