Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte de haricots azuki
- 200 g de haricots azuki secs, préalablement trempés dans l'eau pendant 4 heures
- 650 g d'eau
- 100 g de sucre roux
La pâte à mochi et le façonnage
- 890 g d'eau
- huile, pour huiler
- 150 g de farine de riz gluant
- 2 c. à soupe de fécule de pomme de terre
- 50 g de noix de coco râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1105.4 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cupcakes rouge
1h
Onigiris végétariens
2h
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 min
Mochis mangue-Passion
2h 30min
Makis de légumes
8h 30min
Mochis à la pâte anko
14 Std. 40 Min
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1 godz. 45 min
Makis au gingembre, champignon et avocat
1h
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12h 40 min
Makis
1h
Raviolis pékinois
1h
Makis au thon
2h