Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de pasitas
- 50 g de almendras peladas
- 1 cdita de chile en polvo (isteğe bağlı)
- 2 dientes de ajo
- 10 g de jengibre, pelado y cortado en rebanadas
- 500 g de pierna de cordero, sin hueso, en cubos (3 cm)
- 15 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de semillas de cilantro molidas
- 1 cdita de paprika picante
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de bolillo, de un día, en trozos
- 2 cditas de garam masala
- 2 cditas de sal marina
- 1 huevo mediano
- 5 cdas de harina de trigo, para enharinar
- 3 cdas de aceite vegetal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1 Std. 15 Min
Helado de caramelo y sal TM6
14h
Baharat turco - Oriente Próximo
15 Min
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1 Std. 25 Min
Cholent TM6
5h
Bolas de matza
50 Min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1 Std.
Caldo Verde
1 Std.
Soufflé de chocolate (sin harina ni leche)
45min
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Sopa de lima
40min
Fideo seco con arroz
35 Min