Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di polpa di zucca mantovana a fette (vedere consigli)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 125 g di farina di farro
- 1 pizzico di sale
- 25 g di fecola di patate
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 60 g di burro freddo a pezzi
- semi di zucca salati q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brownies alla barbabietola
1 godz.
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1 godz. 30 min
Corona di pane con il sesamo
15h 30min
Crema di formaggio alla barbabietola
10 min
Alberello salato
2h 10min
Pasta sfoglia veloce
2h
Torcion dolce
3h 30min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3u. 35min
Crakerstrelli
2h
Taralli morbidi allo yogurt
4 godz. 25 min
Taralli al verde
1hod. 20min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h