Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Casunziei
- 400 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 100 g di latte
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 80 g di formaggio alpino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di barbabietole rosse cotte, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 150 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di burro fuso
- 4 cucchiaini di semi di papavero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle alla barbabietola
30min
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Buchteln
4 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Kaiserschmarren
50 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Gnocchi con la "fioreta"
30min