Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g coentros
- 15 g poejo
- 5 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 3000 g água
- 50 g vinagre
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
veya 1 cubo de caldo de carne - 250 g pão alentejano cortado finamente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1800 kJ / 431 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Halloumi BIY com bacon ou curgete
9h
Saltear 350 g de chalota
Pas d’évaluation
Patê marinheiro
5 min
Hambúrgueres com crosta de sésamo
35 min
Perdiz de escabeche
24h
Leite creme fino
15 min
Mini pavlovas com três recheios
5óra
Patê de cavala fumada
5 min
Empada de cozido à portuguesa
2h 10 min
Bacalhau com “natas”
50min
Massa de piza com descarte de massa-mãe
4h 10min
Açorda alentejana de bacalhau
30min