Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g coentros
- 15 g poejo
- 5 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 3000 g água
- 50 g vinagre
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
veya 1 cubo de caldo de carne - 250 g pão alentejano cortado finamente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1800 kJ / 431 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strogonoff
1h
Ajo blanco com salmão e cebolinho
10 min
Frango em vinho tinto
6sa
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 godz. 45 min
Açorda de poejos
40 Min
Ganso de vitela estufado
11h 30min
Bochechas de porco lento
16hod.
Xarém de sardinha
50 min.
Hambúrguer com ketchup de beterraba
1h
Refogar 250 g de chalota
25 min.
Arroz de lingueirão
3h
Favas com coentros e ovos escalfados
1u. 5min