Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g água
- 30 g mel
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 60 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 24 pés de alecrim
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 502.8 kJ / 120.2 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 98.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biscotti de claras e chá de flores e ervas aromáticas
55 Min
Biscoitos estaladiços
25 min
Focaccia recheada
3h
Tisana de hortelã, erva-doce e limão
10 min
Bolo de amendoim
35 min
Tarte de legumes espiralizados com Halloumi - TM6
1 Std. 10 Min
Piza com rebordo recheado
2h 30min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 min
Pão-de-ló de Freitas
45 min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30 min
Pão-de-ló de chocolate
1h
Tarte de amêndoa da Estremadura
45 min