Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta salad with trout and vegetables
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
400 g fresh salmon fillets, skinlesstrout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters350 g
-
ground black pepper (isteğe bağlı)1 pinch
-
lemon juice (isteğe bağlı)10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
1497 kJ /
357 kcal
Yağ
14 g
Lif
5.8 g
Karbonhidrat
35 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
174 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pizza dough
1 Std.
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Fruit nectar
10 Min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Apple cake
1 Std.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Potato cakes
45 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min