
Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
8 portions
Malzemeler
-
carrots cut in pieces400 g
-
leeks cut in pieces300 g
-
turnips cut in pieces200 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh baby spinach200 g
-
butter cut in pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see tip)8
-
white bread toasted, cut in fingers400 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
279 kcal /
1169 kJ
Protein
13 g
Yağ
9 g
Karbonhidrat
34 g
Lif
5.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Great Taste On Every Level
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda