Cihazlar ve Aksesuarlar
櫻花蝦炒皇宮菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭 略拍扁15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切圈5 克
-
櫻花蝦20 克
-
皇宮菜 取葉,切段(約4公分)400 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
5.6 g
Kalori
287 kJ /
68.7 kcal
Yağ
3 g
Lif
2.6 g
Karbonhidrat
7.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
養生有鈣念
11 Tarif
Tayvan
Tayvan