Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
veya 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Risotto bolognese
45 Min
Kalkoenburgers
1h 25min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min