
Cihazlar ve Aksesuarlar
Poached eggs with hollandaise
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
315.4 kcal /
1324.7 kJ
Protein
11.9 g
Yağ
29.5 g
Karbonhidrat
1 g
Lif
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Wholefood child
88 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda