Cihazlar ve Aksesuarlar
黑三剁
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
红辣椒,长的 去蒂切段50 克
-
新鲜青辣椒 去蒂切段50 克
-
大头菜 选玫瑰大头菜,水里浸泡约3小时沥干,切块100 克
-
油30 克
-
姜1 片
-
猪肉肉糜300 克
-
料酒 (约1茶匙)5 克
-
糖 (约1茶匙)5 克
-
生抽10 克
-
葱 切末5 克
-
麻油1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
952.8 mg
Protein
19.1 g
Kalori
1367 kJ /
327 kcal
Yağ
24.6 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
7.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
地道中国菜:秋天的成熟
10 Tarif
Çin
Çin