Cihazlar ve Aksesuarlar
金桔漬甜菜根
Hazırlık 10 dk
Toplam 24sa 20 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
甜菜根 去皮,切條(約1×1×4公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條(約1×1×4公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖60 克
-
水80 克
-
蘋果醋20 克
-
金桔 只取汁120 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Protein
5.9 g
Kalori
1658.3 kJ /
396.7 kcal
Yağ
0.5 g
Lif
11.5 g
Karbonhidrat
103 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
這樣吃最美
10 Tarif
Tayvan
Tayvan