Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
-
150
g de saumon fumé
veya 150 g de truite fumée -
70
g de fromage blanc nature
veya 70 g de fromage frais - 5 g d'aneth frais
- 4 pincées de curry en poudre (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des besoins
- 15 - 20 g de farine, pour le plan de travail
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 412 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 dk
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10p
Palmiers saumon aneth
40min
Verrines printanières
25 dk
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2ωρ. 20 λεπτ.
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Choux au sarrasin, crabe et ciboulette
1sa 15 dk
Verrine saumon-endive
10p
Choux au tarama
1ωρ. 45 λεπτ.