Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1591 kJ / 381 kcal
- Protein
- 29.14 g
- Karbonhidrat
- 34.86 g
- Yağ
- 13.84 g
- Lif
- 2.98 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1h
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Salsa crescione e sgombro affumicato
10min
Baccalà alla Veracruz
1h
Club Sandwich salmone, avocado con carotine e salsa teriyaki
4 godz.
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1h 30min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2hod. 25min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min