Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1591 kJ / 381 kcal
- Protein
- 29.14 g
- Karbonhidrat
- 34.86 g
- Yağ
- 13.84 g
- Lif
- 2.98 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo agli agrumi
1j
Palamita in crema di finocchio
35 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Noodles con gamberi e avocado
35 Min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1j
Salmone nanbanzuke
1j
Cozze allo zafferano
55 Min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1h 10 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min