Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1591 kJ / 381 kcal
- Protein
- 29.14 g
- Karbonhidrat
- 34.86 g
- Yağ
- 13.84 g
- Lif
- 2.98 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Guazzetto di fasolari e fave
1hod. 50min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25 min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 godz. 5 min
Soufflé al formaggio
55 Min
Fondente al cioccolato (senza glutine)
35 min
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Keine Bewertungen
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1 godz.
Scrambled eggs sottovuoto
40 min
Quinoa con code di gambero
30 min