Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla a striscioline
- 100 g di peperone rosso, pulito e a striscioline
- 100 g di carota, pelata e a striscioline
- 1 spicchio di aglio in camicia, schiacciato
- 500 g di calamari freschi puliti
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 6 grani di pepe nero
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di brodo di pesce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 18.38 g
- Karbonhidrat
- 6.27 g
- Yağ
- 14.15 g
- Lif
- 1.56 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppioline al vino bianco
25min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Seppie in salsa di verdure con riso
1h
Moscardini al limone
30min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Calamari cipolle e patate
50min
Polpo in rosso
35 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Anelli di totano in umido
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamari alla napoletana
40min