Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema all'amarena
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
- 80 g di amarene sciroppate, sgocciolate
- 20 g di sciroppo di amarena
Terminare la preparazione
- 18 amarene sciroppate, sgocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 442 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 8.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Profiterole bianco
3h 15min
Cremoso al pistacchio
2h 30min
Bignè menta e cioccolato
4h
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Bignè al tiramisù
4h
Bougatsa greca miele e pistacchi
4h
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min