Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema all'amarena
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
- 80 g di amarene sciroppate, sgocciolate
- 20 g di sciroppo di amarena
Terminare la preparazione
- 18 amarene sciroppate, sgocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 442 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 8.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10 Std.
Torta Cook-Key®
2 Std.
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2 godz. 35 min
Cheesecake delle feste
4 Std. 30 Min
Cheesecake polacca
1 Std. 30 Min
Yogurt mousse cake all'arancia
17 godz. 20 min
Cono graffa
1 Std.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Crema mousseline
1 Std.
Ciambelle di Carnevale
4h 5min