Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Zucker
Creme
- 350 g Zucker
- 1000 g Milch
- 8 Eigelbe
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
Teig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 120 g Butter, kalt, in Stücken (3 cm)
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Backpulver
Fertigstellung
- 50 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1965 kJ / 469 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2u. 30min
Apfel-Meringue-Crumble
2 Std.
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Schoggi-Eclairs
1h 15 min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2u. 30min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1h 15 min
Mud cake
2u. 30min
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
1h 20min
Rosmarin Focaccia
2u. 30min
Apfelwähe
1h 15 min