Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dunkle Glasur (am Vorabend zubereitet)
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 175 g Wasser
- 220 g Zucker
- 125 g Vollrahm
- 75 g Kakaopulver, ungesüsst
Praliné-Nougat
- 25 g Wasser
- 100 g Zucker
- 100 g Mandeln, geschält
- 100 g Haselnüsse
- 250 g Milchschokolade, in Stücken
Schoggi-Mousse
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 500 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt, sehr kalt
Aprikosengelée
- 3 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 500 g Aprikosen, entkernt
- ¾ TL Agar-Agar (2 g)
Estragon-Glacé
- 1 Bund frischer Estragon
- 250 g Vollmilch
- 25 g Milchpulver
- 50 g Zucker
- 20 g Honig
- 2 Eigelbe
- 25 g Butter, ungesalzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 5668 kJ / 1358 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 118 g
- Yağ
- 86 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapatis
1j
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 Min
Pizzette mit aromatischen Kräutern
1 godz. 35 min
Schoggi-Croustillant im Whoopi Pie-Look
1j
Schoggi-Eclairs
1 Std. 15 Min
Gazellenhörnchen
1j
Fleischpasteten
3sa
Linzer Torte
1j
Amarettini
1j 30 menit
Birnentorte
9h
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 min