Fagotto Napoletano

Fagotto Napoletano

4.4 10 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 15 dk
8 Portionen

Malzemeler

Teig
  • Olivenöl, nativ
    80 g
  • Wasser
    200 g
  • frische Hefe
    20 g
    2 TL Trockenhefe
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Salz
    1 TL
  • Olivenöl, nativ
  • Weizenmehl
    500 g
Füllung
  • Pecorino in Stücken (3 cm) (optional)
    50 g
  • Scamorza in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Weisswein trocken
    50 g
  • rohe Salsiccia ohne Haut, in Stücken (2-3 cm)
    250 g
  • Weizenmehl
  • grüne Oliven, entsteint
    20
    20 schwarze Oliven, entsteint
  • Pflaumentomate in Würfeln (1 cm)
    1
  • frische Basilikumblätter gewaschen und gut abgetropft
    4
  • Olivenöl, nativ
    1 EL
  • Eigelb verquirlt
    1

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 17 g
Kalori 1983 kJ / 474 kcal
Yağ 24 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 49 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...