Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 200 g Hartweizengriess
- 350 g Wasser, lauwarm
- 15 g frische Hefe (ca. ⅓ Würfel)
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- 400 g Brotmehl
Belag
- 60 g Olivenöl, nativ
- 400 g Pflaumentomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trenette mit Pesto
45min
Focaccia mit Tomaten
40min
Linzer Torte
1h
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Pita Brot
2 Std.
Knöpfli
50 min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1h 15min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
Değerlendirme yok
Cantucci
1h 50min
Risotto milanese
30min
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Basler Fastenwähe
2 Std.