Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Fenchelknolle, in Stücken (3 cm), das zarte Grün beiseite gelegt
- 1 Chilischote, rot, entkernt
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Aprikosen, getrocknet, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 40 g Olivenöl
- 800 g Tomaten, geviertelt
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Tortiglioni)
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft und grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2490 kJ / 594 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frische Tomaten-Pasta
25min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40min
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50min
Auberginen-Pasta
30min
Ratatouille-Pasta
40min
Pasta alla Putanesca
45 min
Sauce alla Puttanesca
25min