Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Fenchelknolle, in Stücken (3 cm), das zarte Grün beiseite gelegt
- 1 Chilischote, rot, entkernt
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Aprikosen, getrocknet, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 40 g Olivenöl
- 800 g Tomaten, geviertelt
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Tortiglioni)
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft und grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2490 kJ / 594 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Ligurische Nudeln mal anders
45min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Auberginen-Pasta
30min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1h 10min
Pasta alla Putanesca
45min
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Asiatischer Reis mit Gemüse
45min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min
Ratatouille-Pasta
40min
Linguine in Tomatenbutter
30min