Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Fenchelknolle, in Stücken (3 cm), das zarte Grün beiseite gelegt
- 1 Chilischote, rot, entkernt
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Aprikosen, getrocknet, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 40 g Olivenöl
- 800 g Tomaten, geviertelt
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Tortiglioni)
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft und grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2490 kJ / 594 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Auberginen-Pasta
30 min
Sauce alla Puttanesca
25 min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1j
Spaghettini mit Paprika
1j
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 Min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1h 10 min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Ratatouille-Pasta
40 min