Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Tagliatelle
- ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Pinienkerne, geröstet, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Dicke Bohnen, aus der Konserve, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2699 kJ / 644 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 Min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Linguine in Tomatenbutter
30 Min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30 Min
Möhren-Spinat-Pasta
35min
Linsen-Sahne-Nudeln
30 Min
Penne mit Spinat-Käse-Sauce
25min
Bohnen Carbonara
25min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Cavatappi mit Cherry-Tomaten, Sultaninen und Ingwer
30 Min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 Min