Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.6 40 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 pezzi

Malzemeler

Fonduta
  • 90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 36 mesi)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Mini soufflé
  • 1000 g di acqua
  • 300 g di carote pelate e a rondelle (0.5 cm)
  • 300 g di piselli surgelati
  • burro q.b.
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 4 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Protein 11.1 g
Kalori 1230 kJ / 294 kcal
Yağ 24.6 g
Lif 3.5 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...