Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di vino passito
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 832.5 kJ / 199 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 29.1 g
- Yağ
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pere al vino con crema inglese
4 Std. 30 Min
Cocotte persi pien
1sa
Zabaione
15 dk
Semolino dolce
1sa
Zabaione allo spumante
15 dk
Zabaione al sidro
15 dk
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25 min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 dk
Zabaione (TM6)
15 dk
Bagna cauda
35min
Fonduta
8h 20min
Crema inglese
15 dk