Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di vino passito
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 832.5 kJ / 199 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 29.1 g
- Yağ
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15 Min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 Min
Fonduta
8h 20min
Pere al vino rosso
3u. 20min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Zabaione (TM6)
15 Min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Cocotte persi pien
1h
Zabaione al limone
15 Min
Uova sode ripiene
1 Std. 10 Min
Zabaione allo spumante
15 Min
Martin sec al Barolo
4h 30min