Cihazlar ve Aksesuarlar
盖椒牛肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
烧椒汁
-
新鲜二荆条 选用青色的150 克
-
蒜头4 瓣
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 汤匙
-
麻油2 茶匙
-
红辣椒油20 克
卤牛肉
-
南瓜 去皮切块300 克
-
牛腱肉 一起二,汆水备用300 克
-
十三香炖肉料包1 包
-
姜3 片
-
葱 切段2 根
-
水1000 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
16.5 g
Kalori
1412 kJ /
337.5 kcal
Yağ
12.4 g
Lif
1.4 g
Karbonhidrat
35.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家的味道
80 Tarif
Çin
Çin