Cihazlar ve Aksesuarlar
黄瓜酿肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 人份
Malzemeler
-
黄瓜 去皮、去头尾,切段(约7厘米)600 克
-
猪肉肉糜300 克
-
酱油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
蛋1 颗
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蟹肉棒 切细丝10 克
-
新鲜豌豆仁10 颗
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.9 g
Kalori
949 kJ /
226 kcal
Yağ
18.84 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
5.34 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台湾四季家常菜
71 Tarif
Çin
Çin