Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2300 克 水
- 800 克 猪蹄 ,带皮和骨,切块 (3 公分
- 250 克 猪皮 ,去油脂
- 15 克 新鲜姜
- 2 个 丁香
- 1 个 八角
- 1 片 干月桂叶
- 20 克 黑酱油
- 20 克 蚝油 (isteğe bağlı)
- 15 克 冰糖
- 20 克 鱼露
- 1 ½ 茶匙 盐
- 100 克 绍兴花雕酒
- 1 小支 新鲜芫荽 ,只取叶片,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 732 mg