Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15 min
Fonduta
8h 20min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Fonduta svizzera
20 min
Flan ai quattro formaggi
1 Std.
Fonduta con tartufo bianco
2 godz. 20 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min