Cihazlar ve Aksesuarlar
油漬番茄
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 45 dk
500 克
Malzemeler
-
水1000 克
-
小番茄 去蒂頭後劃十字1000 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥迷迭香1 茶匙
-
橄欖油60 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 克
Protein
3.2 g
Kalori
713.2 kJ /
172 kcal
Yağ
13.6 g
Lif
3.2 g
Karbonhidrat
14.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
開胃醃漬小菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan