Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Espárragos al vapor
- 1500 g de agua
- 300 g de espárragos verdes
Montado de huevos benedictinos
- 4 rebanadas de pan brioche, ver receta
- mantequilla sin sal, la suficiente para tostar
- 200 g de salmón ahumado
- 4 huevos pochados, ver receta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1598 kJ / 380.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 371.2 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa holandesa rápida
10 Min
Salsa holandesa TM6
15 Min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1 Std. 20 Min
Salsa holandesa
15 Min
Tártara de Salmón
25 min
New York con salsa bernesa
45h
Huevos poché en jitomate
30 min
Salsa holandesa
15 Min
Huevos tibios
30 min
Desayuno en cama: Jugo, fruta y huevos benedictinos TM6
1 Std.
Huevos pochados
25 min