Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Espárragos al vapor
- 1500 g de agua
- 300 g de espárragos verdes
Montado de huevos benedictinos
- 4 rebanadas de pan brioche, ver receta
- mantequilla sin sal, la suficiente para tostar
- 200 g de salmón ahumado
- 4 huevos pochados, ver receta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1598 kJ / 380.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 371.2 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1h
Salsa holandesa
15min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1 Std. 20 Min
Pasta fresca de jitomate
Değerlendirme yok
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Salsa Bernesa TM6
20 min
Jocoque casero
15 godz.
Salsa holandesa
15min
Salsa holandesa rápida
10min
Huevos pochados
25min
Salsa de habanero
5min
Salsa holandesa TM6
15min