Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g de agua
- 35 g de flor de jamaica
- 70 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 500 g de lomo de cerdo
- sal, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 1 ramita de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 1 chile de árbol seco
- 150 g de pulpa de tamarindo
- ¼ cdita de sal fina
- 2 cdas de azúcar
- aceite vegetal, el suficiente para sellar el lomo
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 8740 kJ / 2081 kcal
- Protein
- 94 g
- Karbonhidrat
- 135 g
- Yağ
- 133 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Crema de elote
20min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Adobo con carne
50min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Pollo encacahuatado
45min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Pollo con mole verde
1h
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Filete de res en salsa de chile morita
40min