Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 430 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 510 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- polenta para espolvorear
- aceite de girasol para engrasar
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de semillas de amapola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 94.3 g
- Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Naan indio
1h 40min
Pan payés con masa madre
16h
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 godz.
Panes pita
1h 50min
Pan indio
45 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 godz.
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 min.
Pan rápido a la plancha
25 min