Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g batata pequena p/ assar, c/ casca
- 100 g sal grosso
- 100 g água
- 1 polvo cortado em pedaços grandes (1000 g aprox.)
- 80 g cebola
- 6 dentes de alho
- 20 g coentros
- 200 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2629.5 kJ / 628.5 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 36.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 6994.2 mg
Alternatif tarifler
Lulas guisadas
50 min
Arroz de lulas
1 Std.
Massada de peixe
55 Min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30 min
Feijoada de polvo
1h 30 min
Bacalhau à Brás
25min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 godz. 10 min
Arroz de polvo
1 godz. 15 min
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Moelas
7h
Carne de porco à alentejana
2h 30 min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 godz. 40 min