Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g batata pequena p/ assar, c/ casca
- 100 g sal grosso
- 100 g água
- 1 polvo cortado em pedaços grandes (1000 g aprox.)
- 80 g cebola
- 6 dentes de alho
- 20 g coentros
- 200 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2629.5 kJ / 628.5 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 36.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 6994.2 mg
Alternatif tarifler
Choquinhos salteados com batata a murro
1 Std.
Amêijoas à Bulhão Pato
2h 40min
Bacalhau à Brás
25 min
Recheio de sapateira
1 Std. 15 Min
Bacalhau à moda de Braga
40min
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30 min
Caldeirada à algarvia
3h
Arroz de lulas
1 Std.
Lulas guisadas
50 Min
Lulas recheadas
1 Std. 15 Min
Feijoada de polvo
1h 30 min