Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé complet, et un peu pour le plan de travail
- 30 g de noisettes décortiquées
- 10 g de sel
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de beurre
- 400 g de pont-l’évêque, coupé en deux, puis en tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1774.5 kJ / 422.6 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 19.9 g
- Lif
- 6.2 g
Alternatif tarifler
Préfou au beurre aillé
3h
Roulé au fromage et au jambon
40min
Camembert rôti au Varoma
30 min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2u. 35min
Baguette roulée aux graines
2u. 35min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Kouign-amann aux bananes et à la vanille
3h 30min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 godz. 15 min
Flammekueche
1h 25min
Tourbillon au fromage
2 godz. 30 min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2 godz. 10 min