Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de poivron rouge, détaillé en lanières
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 x 2 cm)
- 6 coeurs de laitue
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- 1 trait de crème de vinaigre balsamique
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1384 kJ / 321 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce napolitaine
1h
Aumônières de petits légumes
40 λεπτ.
Galettes de pomme de terre, sauce à la ciboulette
1h 15min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55min
Mini-calzones champignon-ricotta
2 Std. 15 Min
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40 λεπτ.
Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde
1h 15min
Poivrons marinés
55min
Légumes grillés en corolles
1h
Panzerotti aux poivrons
1 Std. 45 Min
Bricks aux légumes et à la tome
1h
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 Min