
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte feuilletée au romarin
- ½ c. à café de sel
- 1 branche de romarin frais effeuillée
- 200 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 200 g de beurre doux préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm env.), et un peu pour les moules
- 90 g d'eau froide
La garniture
- 4 oignons rouges de taille identique et coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de fond de veau
- 100 g de vin rouge
- 250 g de vin rouge type banyuls
- 240 g de saint-nectaire coupé en morceaux de 30 g env.
- 8 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 416 kcal / 1731 kJ
- Protein
- 10.5 g
- Yağ
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Lif
- 1.9 g