Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g havuç
Shao mai hamuru
- 50 g su
- 180 g un, serpmek için ekstra un
- 1 yumurta
Dolgu
- 350 g orta yağlı kıyma
- 15 - 20 g herhangi bir taze mantar, parçalara bölünmüş (5 cm)
- 5 - 10 g zencefil, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 270 g kabuksuz, ayıklanmış küçük karides, taze veya dondurulup çözdürülmüş
- 1 yk şeker
- 2 yk susam yağı
- 1 tk tuz
- ½ tk toz beyaz biber
- 1 tk mısır nişastası
- sıvı yağ, yağlamak için
- 500 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Sabayon
15min
Rozbif
5 godz. 30 min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
3 Std. 45 Min
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 Std.
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1h
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10 min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1h
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20 min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min