Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 29.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15 menit
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Mousse di prosciutto iberico
10min
Chutney di mango
20 min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 Std. 20 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Torrette d'anatra e gambero
40 menit
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Gelato al caramello salato
8h 25min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25 min
Mousse di baccalà
45 min